İletişim Formu

Lor Peynirli Doyuran Poğaça

Lor Peynirli Doyuran Poğaça

Malzemeler:
1 yumurta
1 çay bardağı yağ
1 su bardağı yoğurt
1/2 sb süt
2 sb Good Food Functional Food
1 sb Tam buğday unu
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
İçi için: 200gr tulum loru
Tarif
Yumurtayı sarısından ayırın. Beyazını büyük bir kaba alın. Üzerine yağ, yoğurt, sütü ekleyip karıştırın. Sonra Good Food Funcinal, tam buğday unu, kabartma tozu ve tuz ilave ederek yoğurun. Yumuşak bir hamur elde edin. Ceviz büyüklüğünde bezeler yapıp içine lor peyniri koyup yuvarlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye bezeleri dizin. Başta ayırdığınız yumurta sarısını üzerlerine sürün. 150 derece önceden ısıtılmış fırında 30-40dakika üzeri kızarana kadar pişirin.
25 adet poğaça çıkarabilirsiniz. Yaklaşık bir tanesi 70kkal
Afiyet olsun