MALZEMELER:
2 çay bardağı yulaf (yulafınız iri ise rondoda ufaltabilirsiniz)
1 büyük kırmızı elmanın püresi
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
ÜZERİ İÇİN:
1 tatlı kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı bal
2 yemek kaşığı fındık ezmesi
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
YAPILIŞI:
Elmayı soyup buharda haşlayıp eziyoruz, ardından yulaf ve 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi ile blendırdan geçirerek karıştırıyoruz. Elde ettiğimiz bu karışımı kabın tabanına yayıyoruz. Kakao, bal, fındık ezmesi, hindistan cevizini ayrı bir kapta karıştırdıktan sonra üzerine sürüyoruz. 2 saat dolapta dinlendirip porsiyonlara bölüyoruz.